DIA 8. Els primers trekkings i pinguins.

Ens llevem a peus del Mt. Cook amb un sol radiant  i decidim fer el primer trekking del viatge. La Hooker Valley Track promet. Fem 20 minuts de caminata, però hem de canviar de plans. Ens trobem un pont penjant sobre el riu i a la Cristina li resulta impossible travessar-lo. Com és la vida de recargolada. Te fòbia als ponts i jo dient-me Puente de cognom… 😛

DOC on hem acampat aquesta nit a peus del Mt. Cook
DOC on hem acampat aquesta nit a peus del Mt. Cook
2010-11-03_09-25-58 (1)
Paisatges increïbles mentre realitzem una part del Track
2010-11-03_09-36-29
Llargs ponts travessen els rius de la zona
Paisatges que recorrem avui
Paisatges que recorrem avui

Decidim canviar la ruta i fer la Tasman Track. Pugem un turó (que a nosaltres ens sembla una graaan muntanya), per descobrir diferents llacs i un glaciar: el Tasman. El vent és tant fort que costa mantenir-se dret. Dalt del cim, mostro els meus colors a tota Nova Zelanda (el verd-i-blanc del Betis del meu cor).

2010-11-03_11-50-38 (1)
Glacera Tasman
Llac Tasman amb troços de gel surant
Llac Tasman amb troços de gel surant
Ens sentim exploradors per uns moments...
Ens sentim exploradors per uns moments…

Per la tarda anem a veure pingüins blaus al poble d’Oamaru. Són una espècie molt difícil de veure i d’un tamany molt petit. Al matí abandonen molt d’hora els seus nius, per buscar aliment, i no tornen fins al vespre, quan la llum comença a marxar. Ens expliquen que per veure’ls bé, el millor és anar a un centre de protecció d’aquests animals.

Plaça central del poble d' Oamaru
Plaça central del poble d’ Oamaru

Tenen muntat un negoci important al voltant dels pingüins. Pagues una entrada, agafes seient en unes graderies i comences a veure els “animalicos” sortint de l’aigua i entrant als nius. Un timo!!! Els veus de lluny i no et deixen ni gravar ni fer fotos. Marxem decepcionats, però la nostra estrella ens acompanya. Davant d’on hem aparcat la caravana, comencen a creuar pingüins que surten del mar i van cap a terra. No ens ho creiem!!

2010-11-04_10-41-17
S’ha de vigilar al conduir, sobretot al vespre. Podem trobar pingüins creuant la carretera
Els pinguins recorren la platja d'Oamaru a la nit
Els pinguins recorren la platja d’Oamaru a la nit

No podem fer soroll perquè s’espanten molt ràpid i s’amaguen, però podem observar uns quants. Anem a dormir ben contents…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “DIA 8. Els primers trekkings i pinguins.

  1. Uala!!! No sé que ès més impressionant si les muntanyes i el “puente”, el llac glaçat i el vent o els pingüins !!!!! Ohhh no us podeu imaginar con disfrutem amb aquest blog vostre, en part nosaltres viatgem també encara que siguin uns minuts… Gràcies!! i us que continueu divertint molt !!!!
    PD: Res… res… decidit en aquest 8è dia lo més impressionant es el “mucho del Betis” d’en Manel jajajaja…

  2. Ostia nena!!!! No és d’estranyar que no creuessis el pont… quina pena per això! Amb les pràctiques que vam fer creuant els de Girona…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: