RUTA NOVA ZELANDA. DIA 3. Singapur i Chinatown.

Continuem descobrint la ciutat de Singapur, on hem fet parada un parell de dies abans de continuar la ruta cap a la nostra destinació: Nova Zelanda. Fa força calor i humitat, i el centre de la ciutat és ple de gent, alts edificis i centres comercials. Un dels llocs on ens fa més il·lusió voltar és Chinatown. Com a moltes ciutats del món, la comunitat xinesa té barri propi, i aquí és un bon lloc on dinar o sopar.

El barri de Chinatown és brutal. És ple de paradetes on venen i es menja de tot. Això ajuda dossificar la caminata. Ara parem a picar un troç de fruita fresca, ara veiem uns quants carrers, ara ens aturem a fer un plat en un xiringuito, ara entrem en una botigueta…

Arribem per casualitat al que en principi semblen uns menjadors socials, però són moltíssimes mini-paradetes on cuinen mil i un plats i pots seure en bancs, taules o menjar mentres camines. Ens arrisquem a tastar algunes coses. A més és baratíssim.

També trobem llocs més “fashion”. La gràcia és combinar el que visites.

Trobem un antic convent reconvertit en zona de restaurants i bars.  “Chijmes” es diu. O sopem a la vora del riu Singapur…

L’antic convent de Chijmes ara és una zona d’oci.
I per acabar el dia, un cocktail !!!

Ens quedem amb més ganes de veure coses de Singapur, però sabem que a la tornada de la nostra ruta per Nova Zelanda, tornarem a fer escala aquí i ens quedarem un parell de dies més abans de tornar a casa. Així que ja descobrirem més coses d’aquest lloc que ens ha sorprès molt.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 respostes a “RUTA NOVA ZELANDA. DIA 3. Singapur i Chinatown.

  1. Que tal parella, jo pensava nomès feia quilometres jo, però ja veig que torneu a estar on line. Quina pasada l’skyline de Singapur i la zona d’oci.
    Come Freakitos a gaudir un altre vegada….i jo aquí…uuummm

  2. Hola a tots! Oriol, l’esmorzar no ens entrava amb la reserva de Singapore Airlines, al contrari del que ens pensàvem… Ens vam quedar amb les ganes! Estem mirant per fer l’última nit del viatge al Marina Bay! Ja us explicarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: