RUTA NOVA ZELANDA. DIA 1. Iniciem el viatge

Per fi arriba el moment esperat. Després de mesos de preparació, ens posem en marxa per descobrir Nova Zelanda. Serà un viatge llarg, i per això decidim, tant a l’anada com a la tornada, fer escala i passar uns dies a Singapur. Voltarem per aquest petit país asiàtic, ple de gent i amb un gran contrast amb la natura que trobarem a Nova Zelanda.

Sortim a les 10.25h de l’aeroport de Barcelona. Després d’una parada a Milà per recollir a més gent, arribem a Singapur 15 hores més tard. Tot i així, el vol amb Singapur Airlines passa relativament ràpid. Són molt amables amb nosaltres, i amb unes quantes pelis ja som a terra. Comença la nostra aventura… Som-hi!!!

Aguantant amb un somriure les hores de viatge !!!

CLICA PER VEURE ARTICLES DE SINGAPUR AL BLOG

CLICA PER VEURE LA RUTA NOVA ZELANDA

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “RUTA NOVA ZELANDA. DIA 1. Iniciem el viatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: