Escapada a Sicília

Del 19 al 26 de juny del 2010 fem una escapadeta a Sicília. Tot i ser-hi una setmana, l’illa és gran, i només podem fer una pinzellada per les seves ciutats i pobles, però és suficient per fer-nos una idea de la vida siciliana.

Visitem la seva capital, Palermo; pobles com Ragusa, Siracusa, Mascalucia i pujem al seu volcà: l’Etna. Ens banyem en platges com la de Portopalo di Capo Passero i menjem alguns dels seus plats típics, com la carn de búfala i els cannoli.

Com a mostra, aquest vídeo que resumeix l’escapada, o algunes fotos de l’illa:

http://www.flickr.com/photos/manelpuente/sets/72157624521399036/

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: