Ja som a casaaaaaa!!!!

S’ha acabat un viatge llargament preparat i tot ha anat perfecte. És un lloc molt recomanable pels viatgers i la veritat és que hem gaudit d’un munt d’anècdotes i aventuretes. Al blog no hem pogut explicar-les totes, ni molt menys, però esperem que la família i amics que heu seguit aquesta ruta, hagueu gaudit mantenint el contacte d’aquesta manera amb nosaltres.

Ha sigut més difícil del que pensàvem triar les fotos i vídeos pel blog, ja que com sabeu, hem fet moltíssimes (més de  5.000!!) i ens era impossible ensenyar-vos tot el que hem viscut. Però hem intentat copsar mínimament com ens hem sentit en aquest país tant llunyà. Esperem que us hagi agradat….

JAPÓ: UN PAÍS DE COLORS I DETALLS!!!

L’últim vol de tornada a casa sempre és molt trist…

Clica per obrir la Galeria d’Imatges:

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

2 Comments

  1. M\’alrgro que ja esteu aquí, avui us trucare\’m. Em sap greu no haver-me conectat els ultims dies he estat a Madrid en una fira del sector i he tingut molts problemes amb la conectivitat. La veritat es que per a mi ha estat una experiència molt maca poder fer el seguiment del vostre viatge a diari. Feliciats i gràcies per deixar-nos participar.Fins ara.

    Respon

  2. Això, això… que gràcies per compartir amb nosaltres algunes fotos i experiències del viatge que ha estat genial poder "desconectar" una mica del dia dia i viatjar per un moment a l\’altre punta de món. Petonets!!!

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s