Japó et sorprèn per moltes coses i els seus habitants són especials. Amables, responsables, tolerants… Semblen molt seriosos, però no parem de trobar-nos situacions i personatges divertits. Aquí en teniu una mostra:

La moda japonesa és especial, i entre els joves arriba a nivells freakys.

JAPÓ_0055 BLOG  JAPÓ_4367 BLOG  JAPÓ_0687 BLOG JAPÓ_4486 BLOGJAPÓ_4340 BLOG  JAPÓ_4461 BLOG     JAPÓ_4485 BLOG    JAPÓ_4320 BLOG     

DSC_0144 BLOG   Que fa aquest pobre home atrapat en aquest forat? Només ells ho entenen…

En sabates també van a la última moda…  Voleu dir que són còmodes?                                            No són uns peus blancs, sinó mitjons amb dits!!!

  JAPÓ_4403 BLOG 

En tecnologia són els reis absoluts. Qualsevol estona és bona per jugar amb la PSP. I les teles, espectacular!! Voliem comprar una de 115 polzades, però no ens entrava a la maleta…

   

La última moda és portar peluches penjats al mòbil, i mentres més grans millor!!!

 DSC_0008 BLOG        

 

  Quin dels tres personatges és més raro?????

Hi ha moltes zones on tenen cérvols en llibertat. I si un urbano ha d’aturar el trànsit per què pugui travessar l’animalico, dons l’atura!!! 

 DSC_0026 BLOG     DSC_0015 BLOG 

Ah! I que sapigueu que el símbol de victòria amb els dits quan és fan una foto és genètic. No saben fer-se una sinó és amb aquesta pose. I nosaltres, es clar, a imitar-los!!!

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

2 Comments

  1. Eih Freakitos, ja veig que allà ens superen. per a mi la foto mès divertida a part de a sorpresa de la vestimenta que nomès veia per la tele , ès el personatge fica\’t dintre de la bota i la que està a sobre seu, crec que aquí els picarien pel carrer.A veure si ens sorpreneu al tornar vestits de freakies. Ta luegoorrrr, no heu vist cap disfressat de Xiquitorrrrr.

    Respon

  2. Com diria la petita de casa "mare meua" quines coses es veuen, si semblen disfressats!!! jajajaja

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s