ÚLTIMA HORA DEL TIFÓ

Feia dies que veiem a les notÍcies del Japó temes relacionats amb tempestes i fortes ventades, però ens costava molt entendre la zona on passava tot això.  Avui hem pogut saber que és el tifó Melor el que està passant per l’illa. Hem tingut molta sort d’evitar-lo. Mentres aquests últims dos dies atacava la zona central del país, nosaltres érem al nord. I ara que comencem a baixar al sud, el tifó està pujant amunt. Només avui hem tingut el primer problema seriós. Molts trens han patit retards (cosa raríssima aquí), i entre ells el nostre que feiem servir avui per desplaçar-nos. No hem arribat a temps per l’enllaç que havíem de fer i tot s’ha anat endarrerint. Es feia fosc i no parava de ploure. Total, que hem decidit parar en una ciutat grandeta (Hachinohe), buscar un bon hotel i sopar tranquil·lament. Demà ja continuarem amb la ruta. Això d’anar per lliure sense tenir res previst ni reservat té coses bones!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 respostes a “ÚLTIMA HORA DEL TIFÓ

  1. Per tranquilitat de tots, ja ha passat per tota la illa… a continuar disfrutant… (ja sé que no heu parat de fer-hooooo…) 😉

  2. Ja sabem que de vegades hi han imprevistos, però el millor ès aixó… agafar-s\’ho tot amb bon humor i treure el millor partit possible 😉 Petons!!!!

  3. Eeeeh!! Ara i Laura, sou les dues fans numero u del blog!! Cada dia ens trobem mensajitos vostres! Que guai! Ens fa molta ilu! Animem a tots els altres bloguistes que tambe ens diguin cosetes, que ens encanta!!Pel que fa al tifo, ni rastre. Avui ens ha fet molt bo, tot i que durant una estoneta ha plogut una mica, pero res important.Dema marxem cap a Nikko i dormim a Toquio, nomes una nit. Diumenge tornem a enganxar la nova ruta cap al sud del pais. Lo que queda toaviaaaaa!!!!Us anirem informant. Estem en contacte!

  4. Avui ens tenieu espantats, sort que hem rebut news, al veure les noticies al matí i veure imatges de Tokio amb camions per terra i demès, i si vosaltres no estaveu situats imagineu com estem nosaltres. En fi m\’alegro que esteu bè. D\’altra banda ja se sap, l\’aventura ès l\’aventura però el millor es solventar-ho com ho feu amb tranquilitat i bons aliments.Ta lueggoooorrrrrrr.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: