Aventura per llogar un cotxe al Japó

Estem a punt de sortir cap a Abashiri, encara a l’ illa de Hokkaido. Fa uns dies de molt solete i estem envoltats de natura. L’aventura de llogar el cotxe ha sigut de pel·lícula: 5 agències de lloguer de cotxe i cap ens entenia. Alguns intenten parlar-te però en japonès, és clar, i xerren i xerren com si els haguessis d’entendre. Altres et miren i només sonriuen, però sense inmutar-se. Total, vam necessitar l’ajuda d’una noia de la oficina d’informació que ens feia de traductora.
I conduir per l’esquerra i introduir dades en un GPS japonés també té la seva aventura.
 
Por cierto, colgamos un video especial para mi padre.
Manolo, mira lo que podemos instalar en Manresa, nos podemos forrar. Clica en el siguiente enlace:
 
 
 
 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: