Visitem Japó

Comença el nostre viatge!!!!
No ens ho podem creure!!! Ja som al Japó!!! Encara que pesat, el viatge no ha sigut molt dur. Hem sobreviscut!!
La experiència del Blog potser serà dura. No només pel poc temps que tenim per dedicar-nos (no parem de voltar i quan arribem a l’hotel a la nit estem morts…). També ens ha sorprès descobrir que al país de la super-tecnologia, no coneixen gaire el wifi. Sembla mentida. No tenen moltes xarxes lliures.
A l’hotel tenen wifi a la recepció, però ens costa connectar-nos i aquí ha començat un dels grans problemes: Està clar que nosaltres no sabem parlar japonès, però el 95 % d’ells no saben ni dir hola en anglès. Ens costa molt entendre, i encara que volen ajudar-nos es col·lapsen una mica…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 respostes a “Visitem Japó

  1. Hey, os seguiremos desde los Llinares del Valles. "Que bien, que divertido divertido" vostros un mes por Japon y nosotros trabajando y viendo las fotos en vuestro blog. Espero ver muchas y "buenas" fotos.Un fuerte abrazo y muchos besos.PD: A quien se le olvido de hacer galletas antes de irse?

  2. Eiiiiiiiiiiiiiiiiii niñatooooooooooos!!!! Heu arribat ja o què? Aquí estem ja esperant fotos i notícies vostres!! Estem en contacte!! Records!!

  3. Hola!!!! I tant que us anirem seguint! I amb molta il·lusió i un xic d\’enveja però de la sana eh jejeje!!!Petons i que us divertiu molt!!!!

  4. Si podem sol.licitar fotos, jo voldria veure una del Mane menjant quelcom japonès que no sigui un gelat,galetes…..Espero ho paseu genial i no trigueu molt a fer l\’album. Ta luegooollll!!!!!!!!

  5. Hoal guapisimos, que cansados EH? que envidia pero bueno es divertido seguiros así sabres todo lo que haceis dia a dia y no se os olvidarà explicarnos nada. Las fotos chulisimas ( no nos esperamos menos ). BUeno disfrutar hasta mañana.

  6. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Què xungu no nena??? Estem esperant alguna foto!! Ja anireu informant!! Per aquí tot ok!! Cristi mira el mail si pots que t\’he escrit algunes cosilles!! Enjoy yourselves!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: