Nova Zelanda. Un país de pel·lícula

Alguna vegada, mentre prepareu la ruta d’un viatge, segur que us heu imaginat com us ho passareu al país que voleu visitar. Només cal somiar despert una mica, i ja et veus passejant per la ciutat que llegeixes a la guia, o conduint per les carreteres que estàs estudiant al mapa, o fotografiant els animals que has vist en algun vídeo… La imaginació es dispara, i ja et comences a fer una idea de com seran les teves vacances abans de sortir de casa.

Nosaltres vam provar de fer un petit experiment (com ens agraden aquestes freakades!) i vam decidir fer un vídeo de la nostra ruta per Nova Zelanda, com si es tractés del trailer d’una pel·lícula. És a dir, com si al veure-ho, nosaltres mateixos ens expliquéssim què ens trobarem al visitar aquell país tan meravellós.

Com sempre diem: utilitat cap ni una, però ens ho passem de conya!!

 

Clica per veure el resum de la nostra Ruta per Nova Zelanda

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “Nova Zelanda. Un país de pel·lícula

    1. Nos encanta que te guste el video Tevatellaeva, aunque sentimos mucho que no entiendas lo que decimos. Cristina y yo hablamos entre nosotros en catalán y la verdad es que cuando creamos el blog, nunca imaginamos que alguien de fuera de Cataluña lo leyese algún dia.
      Te agradecemos el esfuerzo de mirarte un video en otra lengua. Básicamente hablamos sobre lo que nos encontramos durante la ruta por Nueva Zelanda y las zonas que visitamos…
      Gracias por tu comentario!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: