Ha arribat la neu!

Per fi sembla que ha arribat l’hivern com cal, amb temperatures baixes, fred i neu a les muntanyes. No és que preferim el fred a la calor, però desprès de setmanes d’una meteorologia més semblant a la de la primavera o principis d’estiu, ja tocava un canvi de temps.

El pitjor és que ens arriba de cop, gairebé sense avisar. Les temperatures baixen en picat i per més sorpresa neva a cotes baixíssimes. I com que sempre intentem trobar el costat positiu a les coses, gaudim com bojos en veure caure la neu al nostre poble: Les Franqueses.

Només van ser unes hores, i la capa blanca no va aguantar gaire, però durant uns moments, ens va semblar meravellós. La llàstima és que no ens va donar temps de fer cap excursioneta pels voltants. Tot i així, i per recordar el moment, penjem un vídeo “minimalista” (més que res perquè no ensenya molta cosa…). L’hem fet sense sortir de casa, només amb el que podíem veure des de la finestra o la terrassa, però com a record del moment ens serveix…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: