Suposo que si Marta, la meva germana, no hagués fet l’Erasmus a Bath, mai haguéssim visitat aquesta bonica ciutat. Volíem fer-li una visita mentre estudiava a la gran universitat que tenen allà i, dit i fet, vam decidir comprovar si eren certes les coses tan boniques que ens deia quan parlava d’aquest lloc.

 

Bath, situada al sud-oest d’Anglaterra, és ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. És coneguda pels seus balnearis termals provinents de tres fonts i per la seva enorme i prestigiosa universitat.

Bath043 LR

El riu Avon travessa la ciutat

El riu Avon travessa la ciutat

Bath008-LR.jpg

Té alguns dels millors tresors arquitectònics i històrics d’Europa, així com unes famoses Termes Romanes. La ciutat es troba a només dues hores en tren de Londres.

És molt fàcil descobrir-la a peu. El seu centre no és gaire gran, i passejant es pot gaudir de la seva arquitectura georgiana, i una gran varietat de restaurants i pubs. Us recordem que la ciutat és plena de joves universitaris,és a dir, de vida no en falta!!!

Pulteney Bridge_Bath

Botigues i comerços a Pulteney Bridge, que travessa el riu Avon

Bath sign

Bath076-LR.jpg

El centre de la ciutat el presideix l’església de Saint Peter i Saint Paul, coneguda com a Bath Abbey. També trobem molt a prop el conjunt d’edificis conegut com The Circus, un conjunt de cases d’arquitectura georgiana, que forma un perfecte cercle al voltant d’una gran plaça. Els rumors expliquen que més d’un famós té casa allà…  Pulteney Bridge és el bonic pont que creua el riu Avon i que va ser construït el 1773. És ideal per travessar-lo i visitar les encantadores botigues que hi ha a banda i banda. Royal Crescent és un conegut conjunt de 30 cases en forma de mitja lluna.

Royal Crescent_Bath

The Circus

Bath UniversityBath window

Bath019-LR.jpg

Bath030-LR.jpg

Bath066-LR.jpg

 

La universitat de Bath és enorme. Es troba envoltada per boscos i llacs, i per visitar-la cal fer una llarga passejada entre vaques, arbres i molta natura. Està situada entre les deu millor universitats d’Anglaterra. La Marta i la Sheila van estudiar part de l’últim any de carrera allà, i ens van fer de guies.

bath marta sheila

comerços de la ciutat

Cris_Marta_Bath

 

Anuncis

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s