Ens feia molta gràcia visitar la zona del volcà Aso-san i no ens vam equivocar al fer-ho. És una passada!!! El cràter té una circumferència de 128 km i dins trobem el poble (estan locos los japoneses!!!) i 5 petites muntanyes, algunes de les quals també són volcans. És la caldera volcànica activa més gran del món. Tenen unes instal·lacions pendents de les emisions de gas tòxic, i uns marcadors lluminosos t’informen constantment del nivell de perillositat.

I encara que vam jurar que no ho fariem més, ho vam tornar a fer. Vam llogar un altre cotxe!!!! Ja hem perdut la por, i ho compensa la llibertat que ens dóna moure’ns per la zona. Això sí, vam demanar ajuda a gent que vam trobar al pàrquing del mirador del volcà, per programar el GPS de baixada! (era completament en japonès, i nosaltres només arribem com a molt a dir esquerra i dreta…)

La zona és plena de camps de conreu i animals…

17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.

De camí cap al volcà Aso-San

17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.

La típica forma de “cono” d’un dels volcans

17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.

Volcà Aso, Japó

Vista de l’interior del volcà Aso-San

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

One Comment

  1. Ostres… en dos palabras "im presionante" Si que feu i veieu coses, molt ben aprofitat el viatge. Bravo per vosaltres!!

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s