17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.

Ens feia molta gràcia visitar la zona del volcà Aso-san i no ens vam equivocar al fer-ho. És una passada!!! El cràter té una circumferència de 128 km i dins trobem el poble (estan locos los japoneses!!!) i 5 petites muntanyes, algunes de les quals també són volcans. És la caldera volcànica activa més gran del món. Tenen unes instal·lacions pendents de les emisions de gas tòxic, i uns marcadors lluminosos t’informen constantment del nivell de perillositat.

I encara que vam jurar que no ho fariem més, ho vam tornar a fer. Vam llogar un altre cotxe!!!! Ja hem perdut la por, i ho compensa la llibertat que ens dóna moure’ns per la zona. Això sí, vam demanar ajuda a gent que vam trobar al pàrquing del mirador del volcà, per programar el GPS de baixada! (era completament en japonès, i nosaltres només arribem com a molt a dir esquerra i dreta…)

La zona és plena de camps de conreu i animals…

17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.
De camí cap al volcà Aso-San
17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.
La típica forma de “cono” d’un dels volcans

17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.

Volcà Aso, Japó
Vista de l’interior del volcà Aso-San

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “17 D’OCTUBRE. VISITEM L’ASO-SAN, UN VOLCÀ EN ACTIU.

  1. Ostres… en dos palabras "im presionante" Si que feu i veieu coses, molt ben aprofitat el viatge. Bravo per vosaltres!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: